Tesla og Salto elbil ladere

Vi er godkjent installatør for Tesla og Salto ladere.

Installasjon av hjemmelading for Tesla

wall-connector-eu-2016Ett av de mest bekvemmelige aspektene ved å eie en Tesla er å våkne opp til fulladet bil hver morgen. Vi vil at denne opplevelsen skal begynne med en gang du mottar din Model S. Mens du venter på levering av din Tesla, anbefaler vi å forberede hjemmet ditt for lading. Denne siden gir deg informasjonen du trenger til forberedelsene.

Hva må jeg installere?

Vi anbefaler at du installerer en Tesla-vegglader hjemme, da dette er den mest praktiske måten å lade på. Teslas vegglader har en dedikert kabel som kan plugges direkte inn i bilen og selges i to forskjellige kabellengder: 2,5 og 7,5 meter. Andre biler med en type 2-inngang kan også lade på denne enheten.

 

 

En Tesla vegglader kan gi lading opp til 22 kW. Den faktiske ladehastigheten vil avhenge av strømnettet og konfigurasjonen på bilen.

De fleste hjem lar deg lade opp til 8.5 kW eller 42 km/time*. Dette er mer enn nok for å lade opp over natten.
Enkelte hjem har 3-fase strømnett. Denne forbindelsen lar deg lade opp til 11 kW eller 54 km/time*.
Hvis du har mer kapasitet tilgjengelig eller hvis du planlegger å oppgradere strømnettet kan en Tesla lade opp til 16.5 kW eller 81 km/timen*. For å oppnå denne ladehastigheten må bilen ha en høyeffektsoppgradering.

For å lese mer om Salto ladere, ladestasjoner etc, les mer her:

http://www.salto.no/forside