Varmepumpe på hytta?

Varmepumpe på hytta?

NYT VARMEPUMPE PÅ HYTTA!

  • Rask oppvarming
  • Høy komfort

Å komme opp til en kald vinterhytte kjenner vi godt til – sprengfyring i peisen og maks temperatur på alle panelovner… Med varmepumpe vil du kunne spre varmen raskere og holde en høyere varmekomfort. Eller hva med å starte oppvarmingen på 10 grader istedenfor minus?

Eller rett og slett komme frem til en ferdig oppvarmet hytte

Med Appstyringen MELCLOUD kan du fjernstyre pumpen, og stille inn ønsket temperatur akkurat når du måtte ønske det.

Da kan du senke skuldrene, krype ned i godstolen og bare nyte.

Flere fordeler med varmepumpe på hytta

Varmepumpen vil sørge for at du kan ha en grunntemperatur på mellom 5 og 10 grader når hytta ikke er i bruk. Du vil unngå frosne rør, det blir en mer stabil temperatur, som også er en fordel for selve hyttekonstruksjonen. Ikke minst vil strømkostnadene gå ned da du ikke trenger å bruke panelovn.

Du kan selvfølgelig fortsatt nyte peiskosen

Du kan også bruke varmepumpen til å dra nytte av varmen som produseres fra peis og vedovn.

En egen viftefunksjon sørger for sirkulasjon av romtemperaturen, uten å tilføre ny varme. Perfekt for deg som elsker peiskos på kalde vinterdager, og som ønsker å dra bedre nytte av denne varmen.

Les mer om våre Keiteki varmepumper ved å klikke på denne linken

Med et ekstremt lavt lydnivå, og fire unike farger, vil vår nye toppmodell være et utmerket valg for hytta. Den har høyeste varmekapasitet noensinne, og er testet til -35°C.

Ikke glem at alle våre varmepumper også har kjølefunksjon! Aircondition vil gi deg svalt og temperert inneklima, og god og behagelig søvn, på de varmeste sommernettene.