KONKURRANSE:Grenlands farligste sikringsskap

Kriterier og vilkår for deltagelse:

 

  • Kun private husstander kan delta i konkurransen. Dvs, ingen borettslag, blokker, eller andre typer bebyggelse som har felles elektrisk installasjon.
  • Kun personer over 18 år kan vinne premien. Personer under 18 år kan delta i konkurransen med tillatelse fra foresatte eller verge over 18 år.
  • Man kan både melde på både seg selv og andre. Man kan kun melde på andre med tillatelse fra eier av sikringsskap
  • Den deltakeren som vinner, vil vinne oppgradering av eksisterende sikringsskap. I de tilfeller hvor skap er innfeldt i veggen, vil kun oppgradering av innhold være gjeldene. Der hvor sikringsskap henger fritt på vegg, vil både skap og innhold oppgraderes.NB: Hvis det kreves trekking av nye ledninger eller andre installasjoner utover det som er beskrevet over må dette dekkes av kunde. Det vil bli gitt 25% rabatt hvis det tilfaller arbeid utover premien som beskrevet over.
  • Hvis kabel til sikringskap er usikret må det etableres et inntak. Dette er ikke en del av premien, og må eventuelt dekkes av vinner.
  • Kun private husstander kan vinne gratis El-Sjekk. Dvs, ingen borettslag, blokker, eller andre typer bebyggelse som har felles elektrisk installasjon. NB: Det vil bli gitt ekstra gode tilbud på El-Sjekk til borettslag i konkurranse perioden
  • Slutt dato for konkurransen er 18/6-2012 kl 23:59
  • Inst.Per Øverland AS forbeholder seg retten til å sende tilbud til alle deltagere i konkurransen. Enten pr. E-Post, i brevsform eller pr. Telefon.

Per Øverland og våre samarbeidspartnere respekterer den retten hver enkelt bruker av dette nettstedet har til datasikkerhet. Ved å samtykke gir du din tillatelse til at oss kan kontakte deg via post, telefon, SMS eller e-post. All informasjon om deg vil primært bli brukt i forbindelse med de tjenester du selv ber om, samt sekundært til å forbedre de mulighetene vi som virksomhet har til å tilby deg personlig service.

Din informasjon vil bare bli anvendt av oss, assosierte virksomheter, byråer og andre virksomheter som oss har fast samarbeide med. Alle data vil bli behandlet i overensstemmelse med gjeldende lover om personvern og datasikkerhet. Lagringen og databehandlingen kan finne sted utenfor eller innenfor EU.

Som individ har du rett til å få vite hvilke data vi har lagret om deg, samt komme med rettelser hvis dette er nødvendig. Du har også rett til å be oss om ikke å bruke informasjonen. Les vår politikk om datasikkerhet på internett.